新局長からの挨拶 / New Director’s Message Updated

2017年4月1日の北海道大学総長交代を受けて、名和豊春局長が国際連携研究教育局(GI-CoRE)長に就任しました。

新局長からの挨拶はこちらをご覧ください。

Together with the personnel transfer of the Hokkaido University President on 1 April 2017, Dr Toyoharu Nawa has been appointed to serve as the new director of Global Institution for Collaborative Research and Education (GI-CoRE).

Please find a message from the new director on our web page.